donderdag 23 april 2009

Vegetariërs zijn losers

Nee, niet voor jou sukkel, alleen voor échte mannen die nog vlees eten
Katarina Justic in ONM
Ben jij ook zo’n vent die vlees eet en denk je er wel eens over om toch maar vegetariër te worden? Niet doen, want misschien loop je dan wel de beste vleeswaren mis. Wat is namelijk het geval?

Het ministerie van Landbouw en voedselkwaliteit heeft een vegetarisch kookboek uitgegeven en het CDA, bij monde van Tweede Kamerlid Henk Jan Ormel, wil dat boek het liefst verboden zien omdat het ‘aan zou zetten tot vegetarisme’.

Tot zover niks mis mee, afgezien van het feit dat het CDA klaarblijkelijk in deze tijd van crisis tijd heeft om zich om futiliteiten druk te maken.

Maar daarmee zijn we er niet want nu heeft ONM actrice en ‘sexy’ vegetarier Katarina Justic die zelf overtuigd vegetarier is, gekozen is tot meest sexy vegetarier van 2008, en die eerder al in een vegatarisch kookboek van stichting wakker dier samen met Chandra Merx (Playmate januari 2007) vooral mannen probeerde te verleiden vegetarier te worden, besloten een duit in het zakje te doen.

Zij biedt tweedekamerlid Henk Jan Ormel nu aan om in zijn huis een vegetarische maaltijd te komen bereiden. Ook wil zij hem graag het 'sexy kookboek voor echte mannen' aanbieden waarvoor zij voor Wakker Dier uit de kleren ging.

cdaNou vraag ik je. Niet de sullige mannen die al jarenlang rondkomen van een bordje linzensoep met waterkers mogen zich verheugen op een avondje met Katarina en een gratis boek, nee, fervent anti-vegetarier en voorvechter van de bio-industrie Henk Jan Ormel mag over Katarina’s diensten beschikken, een hele avond, bij hem thuis. Je zou er toch haast vleeseter voor worden.

Dus heren, weg met de linzen, gooi iets op je bord wat gisteren nog leefde en wat er liefst nog bloederig uitziet en maak dat vooral wereldkundig. Pas dan maakt u kans een sexy actrice of wellicht zelfs een Playmate over de vloer te krijgen, iets wat u als sullige vegetarier niet lukt.

Klaarblijkelijk moet je toch nog steeds vlees eten wil je als ‘echte man’ de aandacht van een vrouw als Katarina trekken: vegetariërs zijn losers.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

En zo is het maar net. De verkeerden worden beloond

Anoniem zei

Nou Triple-X, dan zal een loser als jij je vast helemaal thuis voelen tussen de vegetariërs ;-)

XXX zei

Ik eet gewoon vlees. Heerlijk

Zita zei

Je bent precies vrij zeker van je stuk Triple-X :) Ik ben studente journalistiek en ben op zoek naar anti-vegetariërs die argumenteren waarom ze dit net zijn. Heb je interesse? Laat me dan snel iets weten ! Andere mensen die interesse hebben mogen me ook altijd contacteren !

Een reactie posten