vrijdag 27 november 2009

Frauderend ex-burgemeester weer een baan

Stefan Hulman heeft weer een baan in het pluche weten te bemachtigen. Hulman, die namens de VVD als burgemeester in Den Helder dubbele woonlasten declareerde, maar ook nog eens vrolijk luxe diners, business-class tickets naar verre oorden en een maandenlang verblijf in het Beatrixhotel met belastinggeld liet betalen, gaat aan de slag als waarnemend burgemeester in Ridderkerk.

Wacht es even! Kan dat zomaar? Heeft het allerzwaarste VVD-lid Ivo Opstelten zich er destijds niet tegenaan bemoeid en geƫist dat Hulman NOOIT meer een publieke functie mag uitvoeren namens de VVD? Klopt, maar onderschat het old boys netwerk niet dat in Nederland al eeuwen de dienst uitmaakt. De provincie Zuid-Holland laat bij monde van commissaris van de koningin Jan Franssen (ook van de VVD maar dat is toeval. Erewoord.) weten dat Hulman uitermate geschikt is voor de functie: 'Bij deze benoeming hebben de bestuurlijke kwaliteiten van de heer Hulman de doorslag gegeven', aldus Franssen. En Jan kan het weten. Die werd tenslotte ook gewoon als commissaris herbenoemd toen bleek dat hij de kluit belazerde via Deloitte waar hij zelf betaald adviseur was. Je weet toch: Iedereen doet mee bij de VVD!"

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is een schande en Opstelten is ook zeer van zijn voetstuk gevallen, waarom houdt niemand eens voet bij stuk in soort zaken.
Schande!!!

Anoniem zei

Hoe is het mogelijk dat de gemeenteraad van Ridderkerk hierin is meegegaan. Zij hadden de benoeming van deze rommelaar kunnen afstoppen.
Maarja, dat vraagt enige politieke moed en helaas .... Dit geval geeft de burger weer extra vertrouwen in zijn overheid. Bedankt.

M.van Vliet Bergschenhoek

XXX zei

Tja, het is en blijft een regenten oligarchie

Een reactie posten