dinsdag 1 juli 2008

Rechter in Jordanie wil Albert Heijn horen, Geert Wilders is niet de enige

De rechter in Jordanie heeft de klacht tegen Albert Heijn, welke is ingediend door de partij voor islamitsche overheersing gegrond verklaard. De aanklacht betreft het verkopen van alcohol in zijn supermarkten, o.a. in Amsterdam en Den Haag en dit is tegen de islamitische wet.

Het concern heeft minister Verhagen gevraagd de Jordaanse ambassadeur te ontbieden maar volgens Verhagen kan dat niet, omdat Nederland niet in de rechtsgang van een ander land kan treden.

Tegelijkertijd heeft de Jordaanse rechter uitlevering gevraagd van alle Nederlandse prostituees omdat prostitutie volgens de Islamitische wetten verboden is. Dit is het gevolg van een aanklacht van de partij voor overheersing door islamieten, een afsplitsing van de eerder genoemde partij voor islamitsiche overheersing.

Nederland heeft inmiddels uitlevering gevraagd van 5 Belgen die vorige week in Brussel een jachtgeweer kochten. Verkoop van wapens is namelijk in Nederland verboden.

Een en ander werd gevolgd door een verzoek van Amerika voor de uitlevering van 60.000 jongeren tussen 16 en 21 die bier gedronken hebben in Steden als Rotterdam, Amsterdam, Beesterzwaag en Nunspeet. Het nuttigen van bier door jongeren beneden de 21 is verboden in de usa.

Een 22 jarige lerares uit Coevorden is aangeklaagd door Soedan. Op haar school in Coevorden bleek namelijk een leerling te zitten die een teddybeer de naam Mohammed had gegeven. Dit is onacceptabel voor de Soedanese wet en zie dient zich dan ook in Soedan te vervoegen om berecht te worden. Haar wacht mogelijk de doodstraf. Maxime Verhagen laat weten niets voor haar te kunnen doen. "Als wij ons in de rechtsgang van andere landen mengen dan wordt het chaos" zo liet de bewindsman weten.

1 opmerking:

Een reactie posten