vrijdag 20 juni 2008

Poepende dildo stalker veroordeeld

Een 42-jarige man uit Capelle aan de IJssel heeft een straf gekregen  omdat hij voor de deur van zijn ex-vriendin in Rotterdam een dildo had neergezet en had gepoept.  

“Het ergste daarvan is nog”, zei de aanklager donderdag bij de politierechter, “dat zij het moest opruimen om het weg te krijgen. Heel vernederend.”

De man is reeds eerder veroordeeld tot 100 uur werkstraf en een maand cel voorwaardelijk voor het stalken van de moeder van zijn kind. Toch bedreigde hij haar opnieuw in een dronken bui met de dood en belde haar tot dertig keer per dag. Zelfs in de gevangenis ging hij door.  

“U leert het maar niet af,” zei de politierechter. “Nee, het is erg moeilijk en zit heel diep,” reageerde de verdachte. De aanklager eiste vijf maanden cel tegen hem en de ene maand celstraf, die de verdachte nog niet had uitgezeten. 

De verdachte heeft een nieuwe vriendin en wil bij haar in België gaan wonen. “Dan moet je ook weggaan en nooit meer terugkomen. Alleen om de werkstraf uit te voeren,” zei de politierechter, die hem veroordeelde tot de 70 dagen van zijn voorarrest.

De man is eerder al veroordeeld tot 100 uur werkstraf en een maand cel voorwaardelijk voor het stalken van de moeder van zijn kind. Toch bedreigde hij haar opnieuw in een dronken bui met de dood en belde haar tot dertig keer per dag. Zelfs in de gevangenis ging hij door. 

De eerdere voorwaardelijke celstraf is omgezet in 60 uur werk, die hij naast de eerder opgelegde - maar nog niet uitgevoerde - 100 uur moet opknappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten