dinsdag 14 juli 2009

Groot gelijk Yolanthe

gerdasmitIn SBS Shownieuws mocht de moeder van Jan Smit vanavond komen zeiken over over Yolanthe Cabau van Kasbergen. Jan en Yolanthe zijn uit elkaar dus get over it zou ik zeggen, maar de moeder Van Jan Smit is een kenau met een centenbek en mocht daarom urenlang tegen SBS Shownieuws klagen over verdwenen lakens, keukenspulletjes, konijnenbontjes, een bloemstuk(!) en andere dingetjes die uit het huis zijn gehaald. Het huis van Jan én Yolanthe dat ze notabene samen hebben ingericht. Ja, Gerda komt voor haar zoontje op. Moeder heeft wekenlang foto's gemaakt van wát Yolanthe allemaal wel niet heeft meegenomen en had ook de rekeningen thuis liggen(!). Sterker nog moeder Smit beweerde dat Yolanthe allemaal goedkope fake spullen had achtergelaten om net te doen alsof er nikls was meegenomen.

Je vraagt je af wat zo’n wijf daarmee te maken heeft en wat moest je met de rekeningen? Waarom lagen die gewoon niet bij Jan? Bovendien als moeder heb je daar toch geen fuck mee te maken? Doe óf aangifte -van spullen die niet van jou zijn-, óf je houdt je mond. Je vraagt je af hoe Yolanthe het nog zo lang heeft uitgehouden met zo’n schoonmoeder. Bovendien, wat is het eerste dat Liza zal zeggen als z ebij Jan intrekt? “Je denkt toch niet dat ik op dezelfde lakentjes ga slapen als waar jij met Yolanthe op hebt geslapen”?

Kan me goed voorstellen dat toen Gerda Smit haar verhaal deed, zoon Jan zijn auto aan het inladen was om op vakantie te gaan. Jammer dat-ie daarbij tegen een paar vuisten aanliep.

Veel plezier met Wesley, Yolanthe maar check eerst even zijn moeder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten